Työpaikan liikuntaohjelman kartoitus

Onko työpaikkasi liikuntaohjelma vain joukko yksittäisiä tapahtumia vai suunniteltua toimintaa, jolla on vaikutuksia sekä hyvinvointiin että tuottavuuteen?
Työhyvinvointiin panostaminen maksaa tunnetusti itsensä takaisin moninkertaisesti. Liikunann lisääminen ja paikallaan olon vähentäminen ovat tärkeä osa työntekijöiden terveyttä sekä toimintakykyä, jotka vaikuttavat olennaisesti työhyvinvointiin ja työn tuottavuuteen.
Työpaikan liikuntaohjelman kartoitus on työkalu liikuntaohjelman suunnitteluun ja arviointiin.
Kartoitukseen sisältyy sähköinen kysely, jossa käydään läpi hyvin toteutetun liikuntaohjelman yhdeksän osa-aluetta. Yritys saa kattavan palauteraportin kyselystä, josta selviävät sen liikuntaohjelman vahvuudet ja kehityskohteet sekä konkreettiset toimenpide-ehdotukset. Tämän jälkeen yrityksen tiloissa järjestetään palautetilaisuus, jossa liikunnan aluejärjestön asiantuntija auttaa raportin tulkinnassa ja opastaa kehittämistoimenpiteiden suunnittelussa. Jos yritys saa yli 50 % analyysin pisteistä, myönnetään sille Aktiivisen Työpaikan Sertifikaatti tunnustukseksi hyvin toteutetusta liikuntaohjelmasta.Meidän alueella sertifikaatin on saanut Best-Hall Oy vuonna 2013.

Hinta
Työpaikka, jossa alle 250 työntekijää = 300 €
Työpaikka, jossa yli 250 työntekijää = 500 €

Hinnat eivät sisällä mahdollisia matkakuluja eivätkä arvonlisäveroa (alv. 24 %)


   
Hyvän Olon Liikettä
«  Toukokuu   »
Kategoriat